Kies een van onze routes
en pas ‘m aan zoals jij wilt

In de volgende stappen kies je je activiteiten op de verschillende plekken
personen op reis en denk aan de volgende datum:
Zoek
Ik wil met: 6 personen op reis en denk aan de volgende datum: 26/03/2015
1

Je Cuba bucketlist

Cuba rondreis van 19 dagen. Op naar de hometown van de Bacardi’s. Je start en eindigt in Havana en reist heel het eiland rond. Veelzijdig Cuba, op je gemak.

meer over deze route
 • Heel Cuba in zo'n 3 weken: van Viñales
  in het westen tot Baracoa in het oosten
 • Reizen per bus en slapen in casa's
Je Cuba bucketlist

Je reisroute: Havana - Vinales - Trinidad - Santiago de Cuba - Baracoa - Santa Clara - Havana

Ossenkarren, bananenplantages en regenwouddorpen. Je ziet tijdens deze individuele Cuba rondreis de highlights in Havana, Vinales en Trinidad. Daarna reis je door naar de hometown van de Bacardi’s en de bakermat van de rumba, in Santiago de Cuba. Niet voor niets was Columbus zo in de ban van Oost-Cuba. Terug in de bewoonde wereld is het met een Cuba Libre lekker bijkomen aan een idyllische baai.

Let op: wil je in september naar Cuba? Neem dan even contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren.

Slimste periode: in de maanden maart, april en november is lekker weer met weinig regen. September is de piekmaand van het orkanen, houd daarom elk jaar de informatie hierover in de gaten.
Tip! Carnavalfan? Reis in juli af naar Santiago de Cuba. Een bontgekleurde optocht trekt door de stad en overal is het feest. Zon, zomerse beats en overheerlijke Cubaanse cocktails.
2

Klassiek rondje met een twist

Cuba rondreis 14 dagen, een leuke mix van cultuur, off road strandjes en actie in de natuur. Natuurlijk slaap je in casas particulares.

meer over deze route
 • West en midden Cuba
 • Een reis langs de hoogtepunten
 • Reizen per bus en slapen in casa's
Klassiek rondje met een twist

Je reisroute: Havana – Vinales – Trinidad – Santa Clara – Havana

Op het ritme van de rumba tijdens deze individuele Cuba rondreis. Hoewel de hotspots goed zijn vertegenwoordigd, geef je de route gemakkelijk een eigenwijze twist. Kies juist voor de canopytour in een ecodorp of een jamsessie met Cubanen. Ga in Trinidad swingend de nacht in en zorg ervoor dat je in Havana tenminste een keer in een Amerikaanse oldtimer hebt gezeten. 

Let op: wil je in september naar Cuba? Neem dan even contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren.

Slimste periode: in onze winter en voorjaar is het aangenaam warm en droog. Kerst en nieuwjaar op Cuba lijkt leuk, maar het is dan toeristisch hoogseizoen en je betaalt de hoofdprijs. Beter voor je portemonee om juist van juni tot en met september te reizen. Niet druk, alleen kans op een tropische bui.
Tip! Het meevieren van een nationale feestdag kan je reis een bijzonder tintje geven. De Dag van de Arbeid, wordt in Santa Clara op 1 mei uitbundig gevierd. De hele dag staat in teken van toespraken en een parade met veel muziek en leuzen.
3

Smart Choice

Cuba rondreis van 17 dagen, in de voetsporen van Che. Een actieve trip naar het oosten met hike door de tropen of bezoek aan het rebellen kwartier.

meer over deze route
 • Hoogtepunten in west en midden Cuba
  met een uitstapje naar het oosten
 • Reizen per bus en slapen in casa's
Smart Choice

Je reisroute: Varadero - Havana - Vinales – Trinidad – Sierra Maestra – Santiago de Cuba – Varadero

Onze meest actieve individuele Cuba rondreis. Je begint rustig aan het strand van Varadero. Hike tussen de tabaksvelden en kalksteenrotsen door in Vinales. Daarna zonnebril op en slippers aan. In een typische oldtimer cruise je langs tropische baaien bij Trinidad. In het oosten van Cuba stap je terug in de tijd waar Che en Fidel de revolutie voorbereidden. Met je voetjes omhoog sluit je je Cuba vakantie af, aan het spierwitte palmenstrand van Varadero.

Let op: wil je in september naar Cuba? Neem dan even contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren.

Slimste periode: beste weer: in onze winter en voorjaar. Prima temperaturen en weinig regen. September is de piekmaand van het orkanen, die vaak het zuidoosten treffen, daardoor kun je in september niet naar Oost Cuba reizen.
Tip! In Santiago de Cuba staat de maand juli in teken van het carnaval. Acht dagen lang is het feest op straat, zie je mensen dansen met maskers en klederdracht.
4

Cuba in a coconut shell

Cuba rondreis van 11 dagen, get a taste of Cuba. Een korte trip langs dé highlights van het land met een klein budget.

meer over deze route
 • Een korte Cuba-reis naar Havana,
  Viñales, Trinidad en Varadero
 • Reizen per bus en slapen in casa's
Cuba in a coconut shell

Je reisroute: Varadero - Havana - Vinales - Trinidad - Varadero

Kom in de mood aan het spierwitte strand van Varadero en waag je eerste salsamoves in Havana. Verken het meest koloniale dorp Trinidad zoals jij dat wilt en proef een vers sigaartje in de tabaksvallei. Het einde van je Cuba vakantie? Vamos a la playa!

Let op: wil je in september naar Cuba? Neem dan even contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren.

Slimste periode: in september t/m oktober is er meer kans op een tropische shower, maar liggen de prijzen een stuk lager
Tip! Dansje wagen tussen de druipsteenrotsen. In het weekend verandert de Cueva de Viñales net buiten het stadje in een grotdisco. Jong en oud showen hun moves op de dansvloer. En natuurlijk...ontbreekt de Cuba Libre niet.

Deze rondreizen zijn exclusief internationale vlucht. Benieuwd naar wat een vliegticket kost? Ga naar vliegtickets

Je hebt gekozen voor:
No worry, thai curry
De reis wordt geladen om aan te passen

Hoe werkt Smart Cuba

1. Bekijk onze reisroutes en maak je keuze
Dit zijn onze Cuba-rondreizen. Kies de reisroute die je het meeste aanspreekt. Bijvoorbeeld op het aantal dagen, de route of de reisperiode waarin je kunt gaan. 

2. Wat ga je doen? Dat kies je in de volgende stappen
Wij hebben reisroutes voor je samengesteld die wij logisch en leuk vinden. Maar snappen dat je zelf in wilt vullen wat je op de verschillende plekken gaat doen. De een wil lekker actief hiken terwijl de ander liever de hele dag aan het strand luiert. Jij kiest per plek welke activiteit het beste bij je past, zodat je de reis naar jouw zin kunt samenstellen. 

3. Hoe lang duurt dat?
Je hebt keuze uit 2 of 3 pakketten van een gelijk aantal nachten. De activiteit duurt soms een halve dag en soms meerdere dagen.  

4. En verder?
De overnachtingen in casa's en het vervoer per bus regelen wij voor je. Net als de activiteiten waarvoor je kiest. Verder vul je je reis ter plaatse zelf in. Lekker veel vrijheid dus om je eigen plan te trekken.

Meer over Smart Cuba

Over Smart Cuba

Op reis wil je de highlights van een land zien, slapen op leuke plekken, geen gedoe met vervoer én gave dingen doen. En het liefst betaalbaar. Dát regelen wij voor jou! Met de vrijheid om je reis zo in te vullen dat hij helemaal bij jou past. 

Meer weten?

Lees hier meer over Smart Cuba

Onze bestemmingen:

Amerika, ThailandIndonesië, CubaMarokkoChina, Zuid-Afrika, Vietnam.
Deze website is onderdeel van Travel Smart.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Vul hier een geldig email-adres in
Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief
Schrijf me in

*Verschijnt max 6x per jaar, zie ook privacybeleid  

Volg ons op:

facebook_2.PNG Instagram.jpg ts-youtube.png twitter.PNG 


Vragen?

Neem contact met ons op >

Email.jpg Telefoon.jpg Whatsapp.jpg

Copyright © Riksja Travel 2017 - KvK 27345112. All rights reserved | Disclaimer | Reisvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid | Sitemap |